זוארנטין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/11/2010 | 12:10 | מאת: מג

הבת שלי מקבלת כבר שלוש שני זאורנטין יש לה פטיט מל. היום היא בת 9 .האם יש לתרופה השפעות על גדילה. עד לפני שלוש שנים היא היתה שייכת לאחוזון ה50% בגובה היום לאחר שלוש שנים של נטילת התרופה היא כמעט ולא גובהת ונמצאת באחוזון הנמוך ביותר. האם ייתכן כי יש קשר לתרופה? באינטרנט התשובות מעורפלות אודה להתייחסותך תודה

24/11/2010 | 15:51 | מאת: אוריין לניאדו

שלום מג אין דיווחים על הפרעה בגדילה כתוצאה מנטילת התרופה. ניתן לפנות לאנדוקרינולוג לבירור הסיבה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי