כדורי זינת 500 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/11/2010 | 15:14 | מאת: דבורי

שלום רב, לאחר צילום חזה המראה תפלוט פליארלי ושיעול מתמשך, נתן לי הרופא כדורי זינת פעמיים ביום, למשך 10 ימים, כשלאחריו יש לעשות שוב צילום. האם להערכתכם טיפול זה אמור להספיג את הנוזל שחדר לריאות בתקופה זו ? ? אני מאד מודאגת מעצם הימצאות נוזל ולא מבינה איך חדר לריאותי. אשמח לשמוע חוות דעתכם בנדון ולהירגע ! ! תודה, דבורי

18/11/2010 | 15:41 | מאת: ד"ר איל שורצברג

שלום, פורום זה דן בתרופות. היות שכך יש להיוועץ ברופא כדי לקבל תשובה מקיפה. בד בבד, התרופה שנרשמה לך ממשפחת הצפלוספורינים נמצאה יעילה בטיפול בדלקת בדרכי הנשימה התחתונות (גם דלקת ריאות). פרק הזמן שנרשם הגיוני אף הוא. סימנים כפי שתיארת אופיינים לדלקת ריאות בהנחה שאובחנת על ידי רופא. בברכת בריאות טובה, ד"ר איל שורצברג

18/11/2010 | 15:51 | מאת: דבורי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי