ד.עיניים-דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/11/2010 | 11:41 | מאת: הריונית 2

שלום רב, אני בשבוע 30, ביום חמישי הייתי אצל ר.משפ' שנתן לי לטיפול בדלקת עיניים תרוצידין. הרגשתי החמרה במצב -העין אדומה יותר, דומעת יותר ו"דוקרת" יותר. פניתי לרופא עיניים שנתן לי בלפאמיד. שאלתי: האם תרופה זו מותרת בהיריון בשבועי הנוכחי?

15/11/2010 | 13:48 | מאת: אוריין לניאדו

הריונית 2 שלום, על פי העלון לצרכן יש להתייעץ עם רופא לפני התחלת טיפול בטיפות עיניים אלה. לא נמצא מידע נוסף בנוגע לשימוש בטיפות אלה בהריון. למידע נוסף יש לפנות למרכז הייעוץ הטרטוגני באסף הרופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי