צורת לקיחת Bonefos Tablets

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/11/2010 | 09:35 | מאת: תמר

בעלון של תרופה זו רשום שאפשר לחצות את הטבליה לשניים כדי להקל בבליעה, אך לא לרסק. מדוע לא לרסק והאם עלול להיות נזק מכך? עקב המחלה יש לי בעיות קשות בבליעה ואני לא יכולה לבלוע חצאי טבליות ואפילו לא רבעים!

17/11/2010 | 10:36 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, מבדיקה שערכתי אכן לא ניתן לחצות את התרופה ליותר מחצי. ייתכן שהסיבה לכך היא ציפוי שקיים על הטבלייה ואחראי למנגנון השחרור שלה בגוף. במידה ואת מתקשה בבליעה קיימות תרופות אחרות לאותה מטרה המגיעות כטבליות קטנות יותר. מומלץ שתפני לרופא בכדי לקבל תחליף. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי