calmanervin

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/11/2010 | 17:59 | מאת: avigail

שלום! האם הקלמנרוין ממכר? אם אני אקח אותו בבוקר האם זה יפגום בעירנות שלי? או בקואורדינציה או מוטוריקה עדינה? תודה על התשובה

24/11/2010 | 14:21 | מאת: אוריין לניאדו

אביגייל שלום, קלמנרוין הינה תרופה המיועדת להרגעה והרדמה. על פי העלון לצרכן המינון המומלץ להרגעה הינו טבליה אחת 3-4 פעמים ביום. למרות זאת, ייתכן כי לקיחת התרופה בבוקר עלולה לפגוע בעירנות, בקורדינציה וכולי. יש לציין כי תרופה זו איננה תרופה ממכרת פיסיולוגית אך ישנה התרגלות מסויימת לתרופה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי