טיפול בדואו סקביל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/11/2010 | 23:40 | מאת: ריקוצ'ה

לדעת עד כמה התרופה יעילה. מדוע הרופא רשם יום אחד, לכל הגוף ולחכות שבוע ואז שוב מריחה על כל הגוף. מדוע לא יכולתי למרוח כל יום? האם ניתן להשיג ללא מרשם רופא ולהמשיך למרוח? נגד גרדת, האם כדאי יותר ממה שהרופא המליץ? האם ניתן לשלב עם תרופות אחרות נגד גרדת שאינן לפי מרשם רופא? נורא מגרד לי.

15/11/2010 | 12:57 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לצורך טיפול בגרדת אין טעם למרוח את התרופה לעתים יותר קרובות מאחר וזה לא יראה יותר יעילות. ניתן לשלב עם תרופות ללא מרשם, השאלה היא מה מקור הגרד. מומלץ שתחזרי לרופא בכדי לבדוק את הסיבה. בברכה,

16/11/2010 | 07:36 | מאת: תשובה למישחת דואו סקביל וגרדת

שלום. תודה להתייחסות ולעצות המועילות. בברכת יום טוב

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי