שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/11/2010 | 12:53 | מאת: ahlam

עשיתי תרבית שתן אחרי שסבלתי מצריבה במתן שתן תכיפות ודחיפות .. תשובת התרבית citrobacter koseri הרופא נתן לי cefalexin 500mg 2*3 .. רציתי לדעת כמה ימים אני יכולה לקחת את הטיפול ???תודה

13/11/2010 | 16:59 | מאת: ירון הרוקח

שלום ahlam משך הטיפול האנטיביוטי ייקבע אך ורק על ידי הרופא ויש להתמיד ולסיים את כולו גם אם מרגישים הקלה בסימנים כולל העלמותם המלאה. בדלקת בדרכי השתן גם מומלץ כמה ימים לאחר סיום הטיול לבצע תרבית נוספת. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי