מינון צפורל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/11/2010 | 19:52 | מאת: סיגורני

בתי חיילת עקרה ציפורן שבוע שעבר ולא קיבלה אנטיביוטיקה לאחר שבוע ביקרנו באופן פרטי רואפ עור שהמליץ לקבל צפורל 500 מ"ג 4 פעמים ביום האם לא מדובר במינון גבוה למשקל 51 ק"ג וכמה זמן צריך לבלוע כדי לדכא זיהום שנוצר תודה

13/11/2010 | 16:08 | מאת: ירון הרוקח

שלום סיגרוני את משך הטיפול קובע הרופא כאשר אם מדובר בטיפול מניעתי הוא בדרך כלל נע בין 3 ימים לחמישה ימים אבל שוב חשוב מאד לשאול את הרופא כי ממכתבך לא ברור מה הסיבה שפגשתם רופע עור פרטי לאחר שבוע. המינון הנ"ל הוא גבוה למטרה שלשמה הוא ניתן אם המטרה שלשמה היא ניתנה הוא זיהום בעור בלבד, אבל שוב אינני יכול להבין זאת ממכתבך. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי