הגדלת מינון התרופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/12/2007 | 20:43 | מאת: אמנון

שלום, לוקח אני תרופת קסטרל sr מ"ג 5,לאחרונה התרופה לא משפיעה אני מתעורר 3-5 פעמים לתת שתן בלילה, שאלתי היא האם אפשר להעלות את המינון ל-2 כדורים לפני השינה ? עד אתה זו התרופה היחידה שעזרה לי לאחר מספר תרופות דומות שלא עזרו לי,הבעייה היא בעיקר בשעות הלילה, אמנון.

09/12/2007 | 08:31 | מאת: כמאל עמארנה

אמנון בוקר טוב, המינון שאתה מקבל 5מ"ג אכן אינו המינון המקסימלי לתרופה, אבל אתה לא יכול להעלות מינון על דעת עצמך לתרופה הנ"ל ללא הוראה מהרופא המטפל שלך. יש לפנות לרופא המשפחה על מנת שיתאים לך מינון ולבחור עבורך את הטיפול הנכון. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי