אני לקוח גלובומן וגלוקומין, האם אפשר לשלב עם תוספי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/11/2010 | 12:54 | מאת: אלכס

תזונה לטיפול בסכרת ואין חשש מהתנגשויות והאם בכלל, לא רק לטיפול בסכרת אם אני רוצה לקחת תוספי תזונה באופן קבוע ואז צריך לקחת פתאום אנטיביוטיקה, האם מותר לשלב או צריך להפיסק את התוספים?

14/11/2010 | 10:39 | מאת: עמליה

החיים קלים. אין לי שום הבנה בשילוב של תרופות וכו' אבל הנה תוכנה שמישהו הפנה אותי אליה כשהתלבטתי בשאלה דומה. אתה מכניס כאן את שם התרופה בה אתה מטופל ואת שם תוסף התזונה אותו אתה מעוניין לקחת ומקבל תשובה האם אפשר או לא. פשוט וקל. שיהיה בהצלחה. הנה הקישור לתוכנה http://intcalc.solgar.co.il/

18/11/2010 | 19:58 | מאת: ירון הרוקח

התוכנה לא תמיד מדייקת

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי