איטרנול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/11/2010 | 20:35 | מאת: רווית

ברצוני לברר מהם הסיכונים בנטילת אינטרנול. כמו כן ברצוני לברר בתוך כמה זמן מתנקה הגוף מאיטרנול לאחר נטילתו, האם יש בעיות מיוחדות הקושורות לאינטרנול- למשל האם יש בעיה בכניסה להריון לאחר נטילת אינטרנול, האם יש בעיה לתרום דם בעת נטילת אינטרנול (ואם כן- כמה זמן לאחר סיום נטילת האינטרנול יש להמתין)? תודה.

02/06/2011 | 10:04 | מאת: t

ישנה הודעה בפורום שמנים וצמחי מרפא בו מישהו איבד אחוז ניכר מתפקודו המיני לאחר מריחת משחת אינרנטל מתוצרת רפא ישראל. הנה ההודעה שמופיעה שם : בן 44 -לא נטל תרופות מימיו -ובריא מאוד יש לי בעיה רפואית- לפני למעלה משנתיים רופא עור נתן לי תרופה בשם "איטרנול" תוצרת "רפא" ישראל נגד פטריה -וכשבועיים לאחר שלקחתי את התרופה הזו התדלדל והתרפה כל איזור אבר המין והאשכים שלי נהיה שם כמו ניוון -התיפקוד המיני הטוב מאוד שהיה לי ירד המון הקישוי ירד 70% (42 שנים זה היה כמו ברזל) הליבידו ירד 70% (42 שנים הייתי חייב לעשות פעילות מינית כל יום פעם אחת ) ועכשיו הוחמר המצב עקב חוסר טיפול / חוסר טיפול יעיל על ידי רופאים ומטפלים שפניתי אליהם ויש לי שם גם בקע מפשעתי-כשהסיבה ברורה לי-כל הדופן הזאת נחלשה-אז הצפק מצא דופן חלשה -ויצא ועשה לי שם הרניה לאחרונה ביקרתי אצל אנדרולוג מומחה והוא איבחן : 1. וריקוצלה 2. susp hypogonadism מסקנות של בדיקת זרע מקיפה : 1.Andrological profile : oligo,server asteno, terto,necrospermia 2. low value parameters : pH 3. high value parameters : epithelial , bacteria, bacteriology 3. bacteriology : positive האם יש מרפא שיכול לנסות להחזיר אותי לבריאותי המינית שנלקחה מימני על ידי הרופא הזה והתרופה הזאת ?-אני משלם רק אם יש הצלחה [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי