מוקסיפן בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/11/2010 | 20:06 | מאת: דורון

שלום רב.אשתי בשבוע 14 ובבדיקות שתן הראה 500 לויקוציטים,ובתרבית שתן מעל 100,000 .רופא משפחה ממליץ על מוקסיפן לשבוע ,אך הגניקולוג אמר שעושים מבחן רגישות,מה עושים?האם לא מסוכן מוקסיפן 500 מ"ג בהריון ?תודה

15/11/2010 | 15:07 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי האתר MICROMEDEX המעודכן לרבעון לא קייימות עדויות לכך שהתרופה מוקסיפן גרמה למומים בניסויים שנערכו בבעלי חיים ומעדויות בנשים הרות שנטלו אותה. על כן רופאים רושמים את התרופה לנשים בהריון הסובלות מדלקות בדרכי השתן. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי