כדורי איטרנול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/11/2010 | 00:31 | מאת: מאייה

שלום, לפני 5 חודשים לקחתי כדורי איטרנול לפטרת במשך שבועיים (עם הפסקה של שלושה שבועות ביניהם), כיום לאחר 5 חודשים נכנסתי להריון, ורציתי לדעת האם עבר מספיק זמן מאז לקיחת התרופה, כך שאין לה השפעות על העובר וההריון..? כמה זמן מאז הפסקת נטילת תרופת איטרנול נחשב מספיק בטוח לכניסה להריון? תודה

09/11/2010 | 09:45 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, על פי הספרות (Drugs in Pregnancy and Lactation 8th edition) אין בעייה בכניסה להריון לאחר טיפול באיטרנול גם בזמן סמוך יותר להריון (נעלם מהגוף תוך מספר ימים מהשימוש). בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי