עיזרו לי לעזור לאמא שלי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/11/2010 | 20:00 | מאת: אביטל שעיבי מנתניה

אמא שלי אישה בת 74 היתחילה לקבל מימוריט, לפני כן קיבלה רסיטל שעזר לה למצב רוח, ,כשהתחילה מימוריט הפסיקו לה את הרסיטל ואז שוב שקעה בדיכאון, הרופא הגדיל את כמות המימוריט ל 10 מ"ג וניראה לי שזה עשה לה רע. השאלה שלי האם אפשר לתת רסיטל במקביל לממוריט, והאם כדאי לרדת חזרה ל-5מ"ג ממוריט,כיום היא גם חסרת תיאבון וחלשה מאד, אציין שהיא אישה אינטלגנטית ופעילה בדרך כלל, עיזרו לי בבקשה אביטל שעיבי מנתניה טלפון 0523174422

09/11/2010 | 09:47 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לא נמצא מידע בנוגע להתנגשות בין התרופות ממוריט ורסיטל עפ"י MICROMEDEXהמעודכן לרבעון זה אין איסור על שילוב בין שתי התרופות. את מינון הממוריט העלו בכדי לקבל יעילות טובה יותר ולכן הורדה עשויה לפגום בפעילותו. מומלץ שתיגשו לרופא כדי לנסות ולמצוא פשרה בין הצורך בטיפול באלצהיימר ובדיכאון ותופעת הלוואי של החולשה והחוסר בתיאבון. ייתכן שהטיפול בדיכאון יסייע לטיפול בתופעות הלוואי האחרות. בברכה,

09/11/2010 | 12:21 | מאת: אורנה

אני מודה לדר' אוריין על התשובה זאת הפעם הראשונה שאני משתמשת באתר זה וטוב לדעת שאפשר לקבל יעוץ, יש לי חברה שיש לה בעיית נשירת שיער מאד רצינית, יש טיפול לכך, אולי תרופת סבתא או מזון מסויים, יש לציין שהיא בדיאטה בתקופה האחרונה האם זה קשור

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי