אמנם לא ממש תרופה אבל בכל זאת חשובה לי חוות דעת.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/11/2010 | 11:55 | מאת: מנור

חבר שלי הביא לי ג'ל של פייס איט לטיפול בחצ'קונים שיצאו לי בזמן האחרון. לא פיצה פייס אבל פה ושם יש כמה. האם כדאי להשתמש בזה, אמרו לי שזה של חברה שעושה תרופות וזה בבית מרקחת אז מקווה שתעזרו לי. תודה

08/11/2010 | 14:38 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, אפשר להשתמש בג'ל פייס איט באופן מקומי על הפצעים. מה שחשוב באמת הוא לשמור על נקיון של הפנים באמצעות סבון המכיל לחות ומיועד לעור הפנים. הדבר החשוב ביותר הוא לא לגעת בהם כדי לא לזהם אותם ולגרום לצלקות בהמשך. במידה ופייס איט לא עוזר קיימים מוצרים נוספים בבית המרקחת. בברכה,

10/11/2010 | 11:28 | מאת: מנור

לרחוץ כמו שאמרת. גם אמא שלי אומרת לי כל הזמן לא לגרד :)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי