שיעול טורדני ומתמשך בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/11/2010 | 22:56 | מאת: גיל

שלום רב, אני בשבוע 14+3 ימים וסובלת משיעול למעלה מחודש. הייתה לי דלקת בגרון שנאלצתי להתמודד איתה ללא טיפול אנטיביוטי כמו בכל שנה בגלל ההריון, ונותרתי עם שיעול די מוגבר ומלווה בליחה. ניסיתי כמה שיטות לריפוי המוגדרות כ"תרופות סבתא" אך ללא כל שיפור. אשמח לדעת מה ניתן לקחת באופן טבעי או לרכוש תרופות טבעיות ( אודה לשם של סירופ טבעי או כל דבר אחר) אני משתעלת באופן כ"כ קשה שלפעמים כואבים השרירים במותניים ובבטן התחתונה. אודה לתגובה מהירה. תודה.

07/11/2010 | 15:25 | מאת: אוריין לניאדו

שלום גיל, לצערי לא קיימות תרופות לשיעול המותרות לשימוש במהלך ההריון. גם מבין החומרים הטבעיים לא קיים מספיק מידע לגבי בטיחותם בהריון, יותר מכך, חלקם עשויים לזרז לידה. על כן מומלץ שתפני לרופא בכדי לבחון אם בכל זאת קיימת אלטרנטיבה עבורך. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי