דאלאצין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/11/2010 | 16:34 | מאת: lorin

שלום רב ! אני סובלת מפטרייה לא פעם ראשונה , ושכחתי את שם הנרות שהרופאת נשיפ הביאה לי , שהייתי צלה היא נתנה לי כמה מרשמים בצפפיה שאחד מהם יעזור אחד מהם מה שכבר היהי לי ועזר ! כל המרשמים שהביאה לי הרופאה לא מה שנתנו בעבר , והיא הביאה לי דאלאצין .... השתמשתי כ'לילה אחד ואני אמורה להמשיך בטיפול עוד 2 לילות . הנר ה'ננל גורם לי לכאבי בטן נוראיםם ! ולדחיפות בשרותים ! שוררף .. בתופעות לואאי רשום אץ הדברים הנ'ל אבל לאחר מכן רשום שיש לוודא שאין שום פטרייה בשימוש , ואכן לשם כך אני לוקמ\חת את הדאלצין זה יעזור לפטרייה או להפסיק במידי ?

08/11/2010 | 09:48 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, התרופה דאלאצין לא מיועדת לטיפול בפטרת וגינלית אם כי לעתים נרשם בנוסף אליה טיפול לפטרת. ייתכן והרופאה רשמה לך טיפול משולב ועל כן מומלץ שתחזרי אליה עם המרשמים כדי להבהיר את העניין. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי