הפסקת שימוש בליריקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/11/2010 | 12:54 | מאת: נורית

שלום, לקחתי כדור ליריקה 75 מ"ג פעמיים ביום למשך שלושה שבועות. הפסקתי לקחת את הכדור בבת אחת ומאז אני מרגישה תופעות שדומות לדיכאון והרגשה פיזית כמו גמילה מחומר ממכר (הרגשה נפשית ופיזית קשה) האם ייתכן שהכל נגרם מהפסקה בשימוש בליריקה .עבר שבוע מאז ההפסקה וההרגשה עדיין לא חלפה אשמח אם תענו ותאמרו מה עלי לעשות.

08/11/2010 | 13:53 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, על פי עלון התרופה ליריקה לרופא הפסקה מיידית של התרופה אכן יכולה להביא לתופעות גמילה כגון בחילה, שלשול, כאבי ראש וחוסר שינה. עם זאת לא מדווח על תופעה של דיכאון. על כן מומלץ שתפני לרופא להמשך בירור. בברכה,

26/10/2015 | 18:32 | מאת: אני

מה עושים?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי