שאלה על אופן נטילת תרופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/11/2010 | 16:45 | מאת: אביבית

סבי בן ה86 אובחן כחולה אוסטופורוזיס ואני תוהה מדוע חייבים לעמוד זקוף במשך חצי שעה אחרי לקיחת פוסלאן. למה זה ומה קורה אם הוא לא עומדת זקוף?(בכל זאת לאור מצבו וגילו זה כזה מובן מאליו) אני מוכרחה להודות שההוראות האלו מלחיצות אותי ואותו עד מאוד. האם יש תרופות שלא מחייבות את זה? האם גם באקלסטה צריך לעמוד אחרי נטילת זקוף?

07/11/2010 | 09:28 | מאת: אלמוני

היתרון הגדול באקלסטה שאין צורך לעמוד זקוף. הטיפול ניתן בעירוי פעם בשנה. לאקלסטה נתונים טובים של יעילות ובטיחות תרגישו טוב!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי