אתופן ,תרופה אנטי דלקתית

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/11/2010 | 13:45 | מאת: ל

אני רגישה ללקטוז ובתרופה זו יש את המרכיב . איזו תרופה אחרת יכולה לשמש כתחליף ואין בה לקטוז (יש לי דלקת בכל יד )

08/11/2010 | 15:15 | מאת: אוריין לניאדו

ל' שלום, התרופה איבופן לא מכילה לקטוז. התרופה מכילה את החומר הפעיל איבופרופן המשתייך לאותה משפחת תרופות כמו האתופן המכיל את החומר הפעיל etodolac. בכל מקרה עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל בקשר להחלפת התרופה. בברכה,

20/02/2011 | 17:29 | מאת: נגבי

עקב דלקת בשרירים, נתן לי מינון גבוה, עכשיו כשבועיים לאחר שסיימתי לקחת אני סובלת מי אי אזון לחץ דם ובצקות ברגלים, האם יכול להיות תופעה של אטופאן? תודה.ינגבי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי