לוסטרל במינון 150 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/11/2010 | 12:12 | מאת: יוגב

שלום, הרופא המליץ לי לעלות עם לוסטרל מ 100 מ"ג ל 150 מ"ג. היות ואין כדור במינון הזה, אני צריך לקחת כדור וחצי של 100 מ"ג. בעלון של התרופה קראתי שאין לחצות את הכדור. האם זה בגלל שהוא בנוי בצורה מיוחדת לשחרור מיוחד כמו קונצרטה למשל? האם לקיחת חצי כדור מפחיתה את השפעתו? מה ההשפעות של חציית כדור זה? תודה.

08/11/2010 | 16:22 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום יוגב, לפי עלון לצרכן, כדור לוסטרל לא ניתן לחצייה. חלק מהוראות אלה הוא לפעמים בגלל היעדר קו חצייה על הטבליה. התכשיר הגנרי של התרופה, סרטרלין טבע ניתן לחצייה ואפשר לרכוש את הכדור במינון 100 מ"ג ולחצות אותו לקבלת מינון של 150 מ"ג. האפשרות השנייה היא לרכוש טבליות לוסטרל במינון 100 ו- 50 מ"ג. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי