קונסרטה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/10/2010 | 23:32 | מאת: שקד

התחלתי לאחרונה ליטול קונסרה 54 מ"ג בעקבות בעיות קשב וריכוז. אך שמתי לב שהראייה שלי הטשטשה מאוד בתקופה קצרה זו. אומנם זו תופעת לוואי מוכרת של התרופה, אבל האם מומלץ להמשיך ליטול אותה? האם ההשפעות הינם זמניות ויחלפו כשאפסיק להשתמש בתרופה או שהטששטוש בראייה ישאר קבוע? תודה רבה מראש =) ושבוע טוב!

01/11/2010 | 11:35 | מאת: אוריין לניאדו

שלום שקד, על פי ה- MICROMEDEX המעודכן לרבעון זה וה- UP TO DATE קונצרטה במינונים גבוהים (בד"כ מעל 60 מ"ג) יכולה לגרום לקטארקט ולגלאוקומה. השפעות אלו יכולות גם לאחר הפסקת התרופה להישאר ולכן יש לפנות לרופא למעקב ולשקול המשך טיפול בתרופה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי