פניסטיל טיפות לתינוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/10/2010 | 08:37 | מאת: מיכל

שלום, הבן שלי מקורר עם נזלת וליחה, משתעל הרבה בגלל זה ובבוקר מקיא כדי להוציא את הליחה. הוא בן 4.5 חודשים. הדבר נמשך כבר כשבועיים. היינו אצל הרופאה שאיבחנה זאת כדלקת דרכי נשימה עליונות ונתנה פניסטיל טיפות לנזלת. שאלתי בנוגע לפניסטיל, חשבתי וכך גם כתוב על התווית שהתרופה היא לאלרגיה וגרד האם היא מתאימה גם לנזלת כתוצאה מצינון. עלי לציין שהתחלתי עם הטיפול אתמול והוא ניתן לחמישה ימים שלוש פעמים ביום 7 טיפות. אשמח לתגובה מהירה...

31/10/2010 | 15:58 | מאת: כמאל עמארנה

שלום מיכל, התרופה פניסטיל טיפות משתייכת לקבוצת התרופות האנטי היסטמיניות, להן תכונות המקלות על תופעות הצינון כגון דמע ונזלת. המינון שניתן לבנך מותאם לגילו. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי