לוסק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/10/2010 | 19:35 | מאת: רחל

בעלי משתמש בלוסק כ- 7 שנים לאחר מעקפים כולל, טריטסט, קרטיה, נורמיטן וסימבסטטין, עתה הודיעו לו שאין יותק לוסק בקופה ועליו להשתמש או באומפרדקס או באומפרה, האם ניתן לקבל הסבר על כל אחד מהתרופות הללו? האם יש הבדל ביניהן?

25/10/2010 | 15:18 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רחל, מדובר בתרופות בעלות חומר פעיל זהה המיוצרות על ידי חברות שונות. האומפרדקס מגיע כקפליה והאומפרה כקפסולה. מעבר לכך אין הבדל של ממש בין התרופות, גם לא באופן השימוש. בברכה,

05/05/2011 | 22:02 | מאת: מיקי

נכון שהלוסק והאומפרדקס מיוצרים מאותם מרכיבים, אך אני חייבת לציין שהאומפרדקס כלל לא עזר לי לצרבת לעומת הלוסק שכעבור יומיים חשתי הקלה גדולה בצרבת, וחבל הלוסק מאוד יקר לעומת האומפרדקס, מבקשת לדעת מדוע יש שוני בתגובת התרופה שמכילה את אותם מרכיבים. תודה רבה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי