יבוש פצעים-בת נוער

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/10/2010 | 15:14 | מאת: חגית

שלום וברכה. ביתי בת ה-14 זקוקה לחומר כלשהו ליבש מעט פצעי בגרות. השאלה אם אזדקק למרשם רופא. הילדה לא מוכנה בשום אופן לגשת לרופאת הילדים איתי. מה החלופות? תודה.

25/10/2010 | 15:20 | מאת: כמאל עמארנה

שלום חגית, בשלב ראשון מומלץ שבתך תשתמש בסבון כלשהו לניקוי הפנים, מאחר והגיינה חשובה מאוד למניעת ההופעה של הפצעים. מומלץ להשתמש בסבון פנים המכיל לחות כדי להימנע מייבוש של הפנים ונזק. בנוסף, ניתן להשתמש בחומרים מקומיים כגון benzoyl peroxide (בנזק) או פייס איט. אין צורך במרשם רופא. בברכה,

25/10/2010 | 17:21 | מאת: חגית

בדקתי ומצאתי שיש מבצעים על פייס איט בסופר פארם 1+1 האידיאלי יהיה לרכוש סבון פנים שלהם ואת הג'ל? תודה לך דוקטור.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי