שאלה:ג'ל לייבש פצעי התבגרות לא ממש אקנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/10/2010 | 20:38 | מאת: רותי

אני לא יודעת אם לקרוא לזה אקנה לא, אבל הילדה שלי בת 13 קיבלה מחזור חודשי לפני שנה כמעט(בגיל צעיר יחסית) עכשיו התחילו הפצעים להביך אותה, לא משהו מי יודע מה, ממש פעם בכמה זמן, אבל אני רוצה לקנות לה משהו והיא מסרבת להגיע לרופא. האם קיימת אלטרנטיבה שלא מצריכה ביקור אצל רופא? תודה רבה

23/10/2010 | 13:56 | מאת: בתיה

יש תכשירים מאד טובים היום לטיפול באקנה של גיל ההתבגרות גם ליבש פצעים וגם סדרות משלימות. הבת שלי משתמשת בפייס איט יש להם סבון פנים מעולה, את הג'ל הזה לפצעים וגם קרם לחות. ממליצה בחום. בהצלחה.

25/10/2010 | 15:04 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רותי, הקו הראשון בטיפול באקנה הוא שמירה על הגיינה. על כן מומלץ להשתמש בסבון לפנים שמכיל גם לחות (צטאפיל, אסותא...) פעמיים ביום. כמו כן ניתן לתת טיפול נקודתי בתכשיר המכיל benzoyl peroxide (קלירקס 2%) או תכשיר אחר. חשוב מאוד לא לגעת בפצעים (גירוד, חיטוט וכן הלאה). בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי