תחליף לתרופת אלטרולט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/10/2010 | 20:27 | מאת: פולה

אמי בת ה80 סובלת מתןפעה שהאורולוג הגדיר כשלפוחית רגיזה. היא התחילה לקחת "אלטרולט" תרופה זו גורמת לתופעת לואי קשה של התכווצויות מכאיבות ברגליים. האם תוכלו להמליץ על תרופה חלופית? אנא, תגובה דחופה ובתודה גדולה.

25/10/2010 | 15:12 | מאת: כמאל עמארנה

שלום פולה, קיימות תרופות נוספות לטיפול בשלפוחית רגיזה. לאחרונה יצאה תרופה בשם Toviaz לטיפול בבעייה. בנוסף קיימות תרופות כגון Vesicare, Novitropan, Detrusitol. אנא פני לרופא המטפל באימך להמשך ייעוץ. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי