אתופן 400

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/10/2010 | 22:18 | מאת: ורדה

19/10/2010 | 22:27 | מאת: ורדה

השאלה היא : כמה זמן מותר לקחת אתופן ? אני מטופלת בשני כדורים ביום והשאלה נובעת מאי רצון לגרום נזק לקיבה או לגוף תודה

20/10/2010 | 09:38 | מאת: אוריין לניאדו

פגיעה במערכת העיכול יכולה להיגרם בכל מינון של נטילת אתופן כך שאם ידועה בעיה המערכת העיכול מומלץ ליטול סותר חומצה על מנת להפחית את הכאב. ההמלצה על פי ה- MICROMEDEX המעודכן לרבעון זה הינה להשתמש במינון האפקטיבי הנמוך ביותר לתקופה הקצרה ביותר כלומר לאחר הטבה במצב יש לפנות לרופא ולשקול הפסקת טיפול כדי לגרום מינימום נזק לקיבה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי