שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/12/2007 | 15:56 | מאת: אבי

האם אנטיביוטיקה דוקסילין . יש לה השפעה גם על דלקת ריאות ?האם היא יעילה לדלקת ריאות?

05/12/2007 | 11:21 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום אבי, האנטיביוטיקה דוקסילין (חומר פעיל דוקסיציקלין) מתאימה לטיפול בזיהומים ודלקות עם חיידקים הרגישים לחומר הפעיל. בין המצבים האלה נמנים אקנה, דלקות במערכת הנשימה ומלריה (טיפול ו\או מניעה). כל מקרה של זיהום ו\או דלקת מחייב התיחסות ספיציפית תוך התחשבות בחיידק, המיקום של הזיהום והמטופל עצמו, לכן סביר להניח שהרופא מצא לנכון שזהו הטיפול הכי מתאים במקרה הזה בשבילך. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי