תגובת לוואי של פריזולין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/10/2010 | 15:48 | מאת: riv

בעלי נטל 1/2 גלולה וקיבל מייד סחרחורת , אי-יציבות, בחילות ותחושת אי יציבות- נוראה-- הוא גם מקבל תרופות לאחר שהושתל לו סטנט... בתודה

12/10/2010 | 12:47 | מאת: אליאס

על פי ה- micromedex המעודכן לרבעון זה, התופעות לוואי הנובעות משימוש בתרופה פריזולין הינם אי יציבות הנובעת מחוסר שליטה בשרירים, בחילה, הקאות, סחרחורת וישנוניות. יתכן כי תופעות אלו נובעות משימוש בתרופה אך יתכן כי תופעות אלו נובעות מאינטרקציה בין התרופה פריזולין לבין התרופות הקבועות אשר בעלך נוטל. אנה פרטי מהן. בברכה,

30/06/2011 | 16:24 | מאת: משה

אני סובל מרעד בידיים(גם אימי סובלת מרעד בידיים ובראש היא בת 92 )אני בן 58 קיבלתי פריזולין במינון 1/4 כדור כל לילה. סובל מסחרחורות חוסר יציבות . האם התופעה חולפת עם הזמן? האם מותר לי לנהוג? נאמר לי ע"י הרופא שכוס בירה ביום יכולה לעזור (למנוע רעד). בעלון התרופה כתוב לא לשתות אין לשתות יינות או משקאות חריפים מה הנכון לעשות?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי