האם יש אפשרות להכנס להריון עם גלולות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/10/2010 | 22:37 | מאת: שירן

אני נוטלת פמינט כבר כמעט שנה לאחרונה אני מרגישה בחילות וצרבות ומקיאה כמעט כל יום. עשיתי בדיקת הריון אך התוצאה הייתה שלילית. ברצוני לשאול האם קיים סיכוי שאני בכל זאת בהריון או שיש לי בעיה אחרת?

12/10/2010 | 14:05 | מאת: אוריין לניאדו

שלום שירן, למרות שבדיקות ההריון הביתיות מדויקות למדי (עד 95%) מומלץ שתפני לרופאת משפחה לקבלת הפנייה לבדיקות מתאימות. בברכה,

25/10/2011 | 00:05 | מאת: שרונה

היום ה25.10 שכבתי עם החבר שלי והוא גמר בפנים סיימתי את המחזור שלי ב18.10 רציתי לדעת עם אני נימצאת בתהליך הביוץ ויש אפשרות שאני אננס להריון? אשמח אם תחזירו לי תשובה תודה!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי