תחושה של אי נוחות בפה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/10/2010 | 20:33 | מאת: ריקי

שלום רב אני כבר מיואשת מזה כחודש אני סובלת מתחושת עקצוץ, יובש תחושת שריפה כמו שאכלתי פרי בוסר בפה לפני כן נתלתי תרופה פרוגרד פוליק לטיפול באנמיה במקביל נתלתי גם רדוקטיל הייתי אצל רופאת עור שבדקה את הלשון רוקחת אמרה שבטוח שזה מהפרוגרד פוליק הפסקתי מזה כשלושה שבועות להשתמש לפני שבוע הייתי אצל רופא מומחית לרפואת הפה היא בדקה אותי ולא ראתה משהו מיוחד ואמרה שבאמת זה יכול להיות מהתרופה שנטלתי ואולי זה יקח עוד קצת זמן נתנה לי במקביל תרופה נגד פטריה וביקשה שאחזור אליה אם זה ימשיח. אנא אני כבר מיואשת מתחושת האי נוחות הזו ממה זה יכול להיות?

10/10/2010 | 14:46 | מאת: אוריין לניאדו

שלום ריקי, לאחר שימוש בתרופה פרודראג פוליק יתכן ויופיע תחושת עקצוץ אשר ימשך יותר מחודש. אני ממליצה על שימוש במנקה לשון אשר יכול לעזור בטיפול בעקצוץ. עליך לפנות לרופאת המשפחה שלך להמשך טיפול הואיל וייתכן שאת סובלת מפטריה ועליך לקבל טיפול מתאים.

12/10/2010 | 07:55 | מאת: ריקי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי