אוגמנטין וטיפול וגינאלי מונע

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/10/2010 | 10:34 | מאת: מורקה

במשך שבוע צרכתי אוגמנטין בשל זיהום בריאות, במקביל קבלתי מרופאת הנשים שלי טיפול מונע לזיהום וגינאלי ע"י 6 ימים ברציפות של קפסולות אגיסטן ונטילת ביו פימייל פעמיים ביום, והמשך טיפול ע"י פלורג'ין עוד 6 ימים. (כל זאת אך ורק למנוע את הפטרייה) - דיברתי כרגע עם הרופאה שלי והיא אמרה לי להמשיך עם הביו פימייל עד שאני מסיימת את כל הקפסולות משמע טיפול של חודש - ואיני סובלת מפטרייה ולא סבלתי לפני כן - האם זה הגיוני????? נראה לי שהיא קצת נסחפה. (אני בת 30 עם עבר נקי מפטריות). תודה

10/10/2010 | 14:33 | מאת: אוריין לניאדו

מורקה שלום, כעיקרון אין נזק בלקיחה של ביו-פימייל. ההמלצה היא בד"כ בנטילה של ביו-פימייל עד שבוע לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי