קלציום D סנדוז

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2010 | 19:02 | מאת: מירי

אני משתמשת בכדורים מסיסים קלציום D סנדוז בגלל בריחת סידן ואוסטופיברוזיס. האם ידוע על בעיות בקיבה בגלל שימוש ממושך בכדורים אלה?

שלום מירי, על פי המיקרומדקס המעודכן, בעת השימוש בכדורים אלה יתכן ויהיה גירוי בקיבה עקב הפרשה מוגברת של חומצה בקיבה. לטיפול בבעיה זו יש לפנות לרופא המשפחה. כמו כן, עצירות הינה תופעת לוואי נפוצה.

02/05/2013 | 15:09 | מאת: גורן דליה

קלציום D סנדוז' אני לוקחת את הקלציום כשנתיים בשביל בעיית בריחת סידן / לאחרונה חשתי כאבים בקיבה מלווים בבחילה ואי נוחות - בנוסף עצירות א) האם להפסיק ולהתייעץ עם הרופא ב) מדוע הרופא לא מזהיר את החולים מפני התופעה ///////////// נא לשלוח תשובה באיימל כמובן אם אפשר תודה דליה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי