פוליגרם-שימוש בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2010 | 12:16 | מאת: נטלי

שלום, שמי נטלי ואני סובלת מפיטריה בכף הרגל ובציפורניים, המליצו לי למרוח פוליגרם אך אני מניקה. האם ניתן להשתשמש במשחה זו? האם ישנה משחה אחרת שניתן להשתמש בה בזמן הנקה?

10/10/2010 | 09:42 | מאת: כמאל עמארנה

שלום נטלי, אני לא מכיר משחה בשם הזה, האם תוכלי לרשום את שמה באנגלית או את החומר הפעיל המופיע על האריזה? אין מניעה משימוש במשחות ללא מרשם כנגד פטרייה בזמן הנקה, אבל שימי לב שמשחה תוכל לעבוד רק על העור ולא על הציפורניים. במידה והפטרייה בציפורן מופיעה בחלקה החיצוני תוכלי להשתמש בלק, אך מאחר ובטיחותו בהנקה לא ידועה ייתכן ועדיף לדחות את הטיפול. קיימים גם כדורים לטיפול אך הם אינם מומלצים בזמן ההנקה ומומלץ שתבדקי על ידי רופא כדי להתאים לך טיפול. במידה והפטרייה בציפורן היא בחלקה הפנימי אין טעם בטיפול חיצוני מאחר והטיפול האפקטיבי היחיד הוא בכדורים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי