ROWATINEX

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2010 | 10:54 | מאת: Anna

שלום, אני סובלת מדלקות בדרכי השתן שנים רבות והיום שמתי על התרופה ROWATINEX.האם היא למניעה או לטיפול? האם צריך מרשם? תודה

anna שלום, על פי משרד הבריאות, התרופה rowatinex הינה טיפול המתווסף לטיפול בזיהום בדרכי השתן והכליות. התרופה נמכרת ללא מרשם רופא. בברכה,

23/06/2013 | 16:10 | מאת: ש.ה

לפני זמן, בבדיקה שערכתי נמצאו אצלי אבנים קטנות בכליות, בכל כליה אבן קטנה בגודל 2 -3 מ"מ .קיבלתי את התרופה הנ"ל למוסס אותן. שאלתי- האם אפשרי ולא מזיק להמשיך ולקחת את התרופה הנ"ל למשך זמן, על מנת למנוע היוצרות אבנים בעתיד.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי