גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/10/2010 | 19:26 | מאת: תיתי

אני התחלתי לקחת גלולות סרזט והתחילו לי כתמים ודימומים. חברה אמרה לי שהרופא אמר לה שתיקח 2 בבת אחת כל פעם ויש סיכוי שהדימום יפסק יותר מהר. אני החלטתי גם לנסות ואכן הפסיק לי הדימום. אני קצת פוחדת שזה לא מסוכן ורציתי לדעת אם אני יכולה להמשיך לקחת 2???.

04/10/2010 | 14:23 | מאת: כמאל עמארנה

שלו ם תיתי, על פי העלון לצרכן וההנחיות של חברת שרינג-פלאו המייצרת את גלולות הסרזט, דימומים אכן יכולים להופיע ויש להתעלם מהם. לרוב דימומים אלה נעלמים בהמשך השימוש. בכל מקרה, אני ממליץ לך לפנות לרופא שלך, מאחר ולא ניתן להסתמך על טיפול שלא ניתן באופן מפורש לך, ואין לחרוג מהטיפול עליו המליץ הרופא.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי