אסיול וקלונקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/10/2010 | 14:57 | מאת: אברהם

אמא שלי סובלת ממצבים של לחץ ודיכאון מדי פעם והיא מטופלת באמצעות קלונקס וובאן עכשוו נגמרו לה הכדורים בבית בגלל התקוםה המוארכת של החגים והיא נמצאת במצב שהיא מרגישה שהיא צריכה כדור האם זה נכון לתת לה לקחת כדור בשם אסיול שהבנתי שיש לו את אותם השפעות כמו שאר הכדוריםפ שהיא לוקחת אשמח לתשובה בהקדם האפשריתודה.

02/10/2010 | 15:49 | מאת: ירון הרוקח

02/10/2010 | 15:53 | מאת: ירון הרוקח

שלום אברהם בשום פנים ואופן לא לתת כדור אסיוול ללא הנחיית רופא אסיוול, בניגוד לואבן ולמרות הדמיון בינהם, נשאר יותר זמן בגוף ולכן תופעות הלוואי שלו ממושכות יותר ובעקבות כך גם יכולות להיות משמעותיות יותר. ניתן ללכת למוקדי חירום אם נגמרו הכדורים, לפגוש רופא והוא לאחר בדיקה ינפק מרשם לואבן אותו ניתן לרכוש בכל בית מרקחת לשאלות נוספות : [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי