,תרופת רואקטן,לטיפול באקנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/12/2007 | 08:35 | מאת: אפרת

בני בן 15.3 וקיבל את הרואקטן לטיפול בפצעים,הוא שוקל 70קג" וקיבל מינון של 40 מג" ביום,הוא עשה בדיקות דם,הכל היה תקין חוץ מggt שהיה בערכים גבוהים קצת כ31 האם לקיחת התרופה מסוכנת? מה אתם הייתם ממליצים? תודה אודה על תשובה מהירה.

03/12/2007 | 11:57 | מאת: אוריין לניאדו

אפרת שלום, מבדיקתי בספרות המינון שניתן לבנך הינו תקין, לגבי תוצאות בדיקות המעבדה כיוון שהשיטה למדידת ערכי GGT שונה בכל מעבדה עלייך לציין מהו טווח רמות האנזים לפי המעבדה שבה נבדק בנך , וכך נוכל להעריך אם ישנה בעיה. מה היו רמות ה GGT לפני תחילת לקיחת התרופה? כמה זמן נוטל בנך את התרופה? בברכה,

03/12/2007 | 17:11 | מאת: אפרת

הערכים של הggt לבני לפני תחילת הטיפול היו 31 במעבדה זה נע בין 0 ל21 ,בני התחיל לקחת את התרופה רק היום.במינון של 40 מג" ליום מסוכן?

03/12/2007 | 17:13 | מאת: אפרת

הערכים של הggt לבני לפני תחילת הטיפול היו 31 במעבדה זה נע בין 0 ל21 ,בני התחיל לקחת את התרופה רק היום.במינון של 40 מג" ליום מסוכן?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי