תרופה לגרון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/10/2010 | 11:42 | מאת: רות

שלום אני בהריון שבוע 39 יש לי כאבי גרון, איזה תרופה ממולץ לקחת??

01/10/2010 | 15:56 | מאת: ירון הרוקח

שלום רות משאלתך לא ברור כמה זמן יש כאבים, האם מלווים בחום, חולשה או סימנים אחרים. אם מדובר בכאב גרון ללא הסימנים הנ"ל את יכולה לקחת כל סוג של סוכריה על מנת שפעולת המציצה תלחך את הגרון. בנוסף את יכולה לשתות תה חם. לא לגעת בל הדברים הטבעיים שמכילים פרופוליס - אסור בהריון כמו כן שימוש בסטרפסילס, למוסין או קל גרון לא מומלץ לשימוש תכוף למרות שזה טיפול מקומי לשאלות נוספות: [email protected]

02/10/2010 | 01:51 | מאת: רות

מה שיש לי זה כאבי גרון בלי חום כבר יומיים איזה דברים טבעיים מכילים פרופוליס ????

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי