אורטו-סיקלן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/10/2010 | 06:45 | מאת: יעל

שלום, אני בת 33 ונוטלת גלולות למניעת הריון בשם אורטו סיקלן במשך יותר מ 15 שנה. בשלושה חודשים האחרונים התחיל לי דימום ווסתי באמצע חבילת הגלולות (ללא שהחסרתי גלולה). אבקש לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה.

01/10/2010 | 19:20 | מאת: ירון הרוקח

שלום יעל דימום ווסתי המתחיל באמצע לקיחת הגלולות דורש בירור ויכולות להיות לו סיבות רובות ויש לברר את הסיבה שגורמת לכך כמה שיותר מהר ולכן יש לפנות לרופא הנשים שלך להמשך בירור לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי