דיאט פור לייף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/09/2010 | 12:02 | מאת: שלומי

שלום רציתי לדעת עם התרופה הזאת היא מסוכנת וגם מאיזה גיל אפשר להשתמש בה תודה!

02/10/2010 | 14:28 | מאת: ירון הרוקח

שלום שלומי דיאט פור לייף אינה תרופה. זהו תוסף תזונה המורכב משני מרכיבים: 1. סיבים תזונתיים אשר סופחים נוזלים ממערכת העיכול מתנפחים ומשרים תחושה של שובע. את הסיבים הללו לוקחים כחצי שעה לפני כל ארוחה, חשוב מאד להרבות בשתייה אחרת תגרם עצירות וחשוב מאד להפריד אותם שעתיים מכל תרופה שנוטלים 2. מולטי ויטמין המכיל השלמה תזונתית לאנשים שכבר בדיאטה אוכלים פחות וזקוקים להשלמה בנוסף יש במולטי הזה עוד כמה מרכיבים כמו כרום שמוריד כמיהה למתוק ועוד חשוב לי לציין שהמוצר היינ כלי עזר ולעולם לא יהווה תחליף לתזונה מאוזנת ואימון גופני. ניתן להשתמש בו מגיל 16 והפורמולה אינה מסוכנת אם נוטלים בצורה הנכונה לשאלות נוספות [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי