נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/09/2010 | 11:54 | מאת: אתי

סובלת מאוד מבטן נפוחה וכאבים של לחץ בבטן התחתונה הצטברות של גזים, כאבי גב שנראה לי שנגרמים כתוצאה מכך. שאלתי אם אשתמש באנציפלמד? או בגזיםX? מה מומלץ יותר או שיש תרופה אחרת?

02/10/2010 | 15:04 | מאת: ירון הרוקח

שלום אתי ראשית, ממה שאת רושמת לא ברור מתי את סובלת מהנפיחות. לאורך כל היום? אחרי ארוחות? ארוחות ספציפיות? את נוטלת תרופות דרך קבע? ויש עוד המון שאלות שצריך לשאול ועל מנת לקבל את הטיפול הנכון יש לקבל אבחון מדוייק לבעיה. אנציפלמד - אלו הם אנזימי עיכול אשר ניתנים לאנשים הסובלים מחוסר בהם ובכך משפרים את תהליכי העיכול;גורמים להפחתת נפיחות, עוויתות, כאבי בטן ועוד. אם אינך סובלת ממחסור באנזימים הללו הכדור עשוי לא לסייע לך ואפילו להחמיר את התופעה. גזים X - זו תרופה שאני אישית לא מעדיף - מדובר בפחם פעיל הסופח אליו את הגזים ועל הדרך סופח עוד המון דברים כמו ויטמינים, מינרלים ותרופות ולכן אני ממליץ עליו רק אם אין ברירה אחרת. עד לבירור מעמיק של הבעיה אני ממליץ לקנות פרוביוטיקה חזקה ולהתחיל לצרוך - את עשויה לגלות שזה מאד יעזור לך. לשאלות נוספות : [email protected]

03/10/2010 | 09:46 | מאת: אתי

האם פרוביטיקה זה למניעת הצטברות גזים? ולמה הכונה חזקה? אשמח לקבל יותר פרטים על פרוביוטיקה תודה רבה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי