תופעות לוואי של וולטרן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/09/2010 | 09:24 | מאת: שני

שלום, לפני מעל לחודש קיבלתי זריקת וולטרן (בעקבות מיגרנה קשה). הזריקה גרמה לשטף דם גדול באיזור הישבן (במקום בו הזריקו לי את הזריקה). מאז עדין יש לי תפיסות (נוקשות חזקה מאוד) וכאבים במקום בו קיבלתי את הזריקה. האם זאת תופעת לוואי אופיינית? זאת לא הפעם הראשונה שאני מקבלת זריקת וולטרן... אבל הפעם הראשונה שהנוקשות לא עוברת כלל... אפילו מחמירה.

02/10/2010 | 15:49 | מאת: ירון הרוקח

שלום שני התופעות שאת מתארת מתאימות לכל זריקה שניתנת לשריר ולאו דווקא וולטרן. הכאבים וההתאוששות מזריקה לשריר יכולים להיות שונים במשך ובעוצמה מזריקה לזריקה אבל בגלל שאת מתארת מצב שנמשך כבר חודש יש מקום לפנות לרופא לבירור נוסף. נוקשות ותפיסות של השריר אינן תופעות לוואי של וולטרן עצמו אלא של אופן ההזרקה. לשאלות נוספות : [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי