קומדין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/09/2010 | 15:26 | מאת: יוסף

אני לוקח קומדין 2.5 מיליגרם ליום .הבדיקה שעשיתי מראה שה-pt .3.4 מה המינון שאני צריך לקחת .הרופאה אמרה לי לשחק עם המינון דבר שאני לא מבין .

05/10/2010 | 10:02 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום יוסף, רק הרופאה תוכל להמליץ לך על המינון הנכון. השימוש בקומדין דורש ניטור קרוב וכאשר תגיע לאיזון ניטור של אחת לשבועיים. קומדין קיים במגוון מינונים אשר מאפשרים "משחק" עם המינון לפי הצורך. מאחר וה- pt צריך לנוע בין 2-3 לרוב, אם כי קיימות חריגות בהתאם למצבך, אני ממליץ שתחזור לרופאה ותקבל ממנה הסבר מדויק יותר לגבי הערכים אליהם אתה צריך לשאוף, והאופן בו עלייך לבצע זאת. ייתכן שיש צורך בשימוש במינון נוסף של קומדין כדי לבצע שינויי pt עדינים יותר. בנוסף, אני ממליץ להיזהר באכילת מאכלים עשירים בויטמין K, לרוב מדובר בעלים ירוקים כגון ברוקולי, כרובית, תרד וכו'. אין איסור על אכילתם אבל מומלץ שלא תשנה את הכמויות הרגילות אותן אתה אוכל שכן לויטמין K השפעה הסותרת את פעולתו של הקומדין. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי