ציפרלקס וכדורי מניעה יסמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/09/2010 | 09:59 | מאת: חגית

אני נוטלת מידי יום כדור ציפרלקס 10 מג.הציפרלקס גורם לי לשלשולים.לאחרונה התחלתי ליטול כדורי יסמין. עד כה השלשולים לא הפריעו לי,אך עכשיו אני חוששת שהשלשולים יגרמו לאי יעילותם של כדורי היסמין(בעלון המצורף רשום כך) לא הייתי מעוניינת להחליף את הציפרלקס בכדור אחר כי הוא הותאם לי לאחר ניסיונות בכדורים אחרים שלא הגיבו ועזרו למצבי. האם יש אפשרות להחליף את כדור היסמין בכדור מניעה אחר שאולי מבחינת הרכבו או ספיגתו בגוף ימנעו את אי יעילותו? אודה לתשובתכם המהירה שכן אני מאוד חוששת.

27/09/2010 | 13:28 | מאת: אוריין לניאדו

חגית שלום, כל הגלולות עובדות על אותו מנגנון וכאש יש שילשולים מידת יעילותן של הגלולות יורדת, במידה והשילשולים לא פוסקים ואת לא מעונינת להחליף את כדור הציפראלקס עליך לפנות לרופא הנשים ולשקול אמצעי מניעה אחר כגון טבעת הנובורינג או מדבקות המכילות הורמונים. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי