שילוב ויטמינים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/09/2010 | 17:21 | מאת: ב

שלום, אני נוטל ויטמין D , ברזל וויטמין B (שילוב של ויטמין B1,B6,B12). האם ניתן ליטול את כולם ביחד? האם חובה לאחר ארוחה? תודה!

27/09/2010 | 14:15 | מאת: אוריין לניאדו

ב שלום, לא ציינת מדוע את/ה לוח/ת את הויטמינים, בכל מקרה ויטמין D יש לקחת אחרי בדיקת דם ואז להתייעץ עם רופא בנוגע למינון המומלץ, וטמין D ניתן לקחת בכל שעה ללא קשר לארוחות. ויטמיני B מומלץ לקחת אחרי באוכל. אין מניעה בנטילת 2 הויטמינים יחדיו. בברכה

27/09/2010 | 17:17 | מאת: ב

תודה רבה! אני לוקח את הויטמינים כי הבדיקות דם הראו שהברזל והויטמין D מאוד נמוכים. האם גם את הברזל אני יכול לקחת ביחד עם הויטמינים (בו זמנית)?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי