פולידין פתילות וגינליות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/09/2010 | 16:47 | מאת: דודה חיה

קיבלתי מרופא נשים פולידין פתילות וגינליות. לא זכור לי מה נאמר לגבי משך השימוש [לא נרשם ע"י הרוקח] וההוראות בקופסה בהעדר הוראת רופא הן פתילה למשך שבעה ימים. מה לגבי תחזוקה מונעת לאחר מכן? האם יש מקום להמשיך בלקיחת פתילה אחת מדי פעם. אם כן באיזו תכיפות?

10/10/2010 | 09:16 | מאת: כמאל עמארנה

שלום חיה, הטיפול הוא אכן למשך שבוע, אך לא רשמת לאיזו מטרה נרשמה לך התרופה ולכן אינני יכול להמליץ לך על טיפול מונע. בנוסף, פתילות פולידין עשויות לגרום יובש באזור הטיפול ולכן לא הייתי ממליץ על שימוש ממושך מעבר לזמן הטיפול המקובל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי