שאלה בקשר לגלולות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/09/2010 | 20:52 | מאת: שני

רשום בהוראות שלה גלולות שבין החפיסה הראשונה לשניה צריך לחכות 7 ימים כיאלו שיגמר המחזור ואחר כך לחכות ליום שוב לקחתי פעם ראשונה את הגלולה ולהתחיל משם חפיסה חדשה האם זה צריך להיות ככה בין כל חפיסה וחפיסה או שפשוט לקחת רצוף גם כשאני במחזור ואם צריך לעשות הפסקה של שבוע כמו שרשום בין הראשונה לשניה אז האם בתקופה הזאת אני מוגנת ויכולה לקיים יחסים בלי קונדום?

10/10/2010 | 09:45 | מאת: אוריין לניאדו

שלום שני, מדברייך אני מבין שאת נוטלת גלולות המגיעות באריזה של 21 גלולות לחודש. ביום ה- 22 ועד ה- 28 כולל עלייך לבצע הפסקה של שבוע. בזמן זה את אמורה לקבל מחזור והינך מוגנת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי