פרוביג'יל-סל התרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/09/2010 | 00:00 | מאת: רון

רציתי לברר אם הנירולוגית המליצה לי לקחת את הכדור הזה לבעיות של עייפות כרונית,האם שהרופא משפחה יביא לי את המרשם אני אשלם מחיר מלא או שזה מחיר מסובסד בסל?

25/09/2010 | 12:09 | מאת: ירון הרוקח

שלום רון אם הבעייה שבגינה קיבלת את התרופה הינה בעייה שמוגדרת בסל התרופות תקבל את התרופה במחיר בסל גם עם מרשם מרופא משפחה שעליו מצויין שהתרופה בהמלצת מומחה. אם לא אז תלוי בקופת חולים בה אתה חבר ואז אחוז ההשתתפות משתנה גם בהתאם למשלים שיש לך. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי